Prestashop er meget kort fortalt et opensource webshop system, der er baseret på udviklingssproget PHP, og er særlig velegnet til såvel multishop (flere shops der deler samme administration) som at have fælles lagerstyring. Det er et meget moderne webshop system, der løbende udvikles af mange udviklere. Udviklere der også kigger hinanden over skuldrene for at sikre at kvaliteten altid er i orden. Modified Solutions tilbyder også udvikling af for eksempel moduler til Prestashop.

Mangler du et fantastisk e-handelssystem og CMS (Content Management System) med mange funktioner? Måske har du en nystartet butik med en masse fede produkter, men du aner ikke lige, hvordan du får dem solgt online. Så bør du måske vælge Prestashop?

Her kan Prestashop være din løsning. Det er et meget brugervenligt system, som bruges til at bygge professionelle webshops på.

Prestashop ligger blandt de bedste, når det gælder moderne webshop systemer, og det udvikles løbende. Systemet kan alt, hvad der betegner et godt webshop system. Der er mange muligheder for at udvide systemet med moduler og temaer for at tilpasse det til netop dit behov.

 

Prisen er for en webshop samt 3 undersider 8999 kr ex. Moms

Tillæg for ekstra undersider 500 kr ex. Moms