Shopify er et super webshop CMS, der har håndteret mere end 52 milliarder igennem deres løsningerne. Med et nemt user interface kan du håndtere dine ordrer, produkter, betalinger, pakke afsendelser, nyhedsbreve og meget mere. En Shopify webshop bruges ofte af vores kunder der stiller store tekniske krav til deres webshop. Herunder serverydeevne, uptime, og muligheder for kundeservice efter salg.

Shopify er et super nemt webshop CMS at benytte, ikke kun for vores kunder som skal stå med den daglige drift af hjemmesiden, men Shopify har også gjort det super nemt for de besøgende at handle på deres webshop platform. Brugervenligheden er i top, og det er helt klart en af de faktorer, der gør at Shopify i dag er et af de mest anvendte løsninger til webshops.

Gennem et overskueligt backend panel får du en teknisk analyse af dine kunder, hvor de springer fra i købsprocessen, hvad der sælger godt, hvad dine kunder søge efter, og andre statistikker der hjælper dig med at optimerer din webshop. Med disse værktøjer kan du hurtigt analyserer hvad du skal gøre for at få din webshop til at konvertere endnu bedre. En god konverteringen er grundstenen i en sund webshop, da dit markedsføringsbudget bliver anvendt mere effektivt.

 

Prisen er for en webshop samt 3 undersider 5999 kr ex. Moms

Tillæg for ekstra undersider 500 kr ex. Moms